Hurtig levering og gratis fragt for køb ved kr. 250

Design dine egne plakater til hjemmet

Design selv dine nye billeder til dit hjem. Du bestemmer hvordan dine plakater skal se ud. Skal det være en plakat som fotocollage, ren tekst eller en retro plakat? Design selv dit eget tryk på vores mest populære format (50×70) i vores online plakat designer. Skab dit eget kunstværk ved at designe din egen plakat. I vores online shop kan du både kan købe store og små. Har du brug for at få lavet din plakat i en anden størrelse end dem vi tilbyder her, kan du kontakte os på 66 14 08 52. Tag et kig på vores facebook side.
RAMME MEDFØLGER IKKE

Design dine egne plakater til hjemmet

Der er mange muligheder for hvad en plakat kan indeholde – Fotocollage, motivations tekster, et billede af børnene eller noget helt andet. Det er kun ens fantasi der sætter grænser. Plakater er en suveræn måde at skabe lidt liv i ens hjem –  at få nogle farver frem i stuen eller blot noget flot at kigge på. En 50×70 plakat er perfekt til stuen, design den nu i vores shop.
Brug vores online designer til at lave dine egne plakater. Du har mange formater at vælge imellem, og tøv ikke med at kontakte os via forsidens kontaktformular hvis dit ønskede format ikke er tilgængeligt på hjemmesiden.