Hurtig levering og gratis fragt for køb ved kr. 250

Design covers og plakater, krus og mussemåtter,
t-shirts og fotogaver!

Design covers og meget mere! Hos Design2cover har du netop muligheden for dette! Du kan lave covers, plakater, krus, mussemåtter, t-shirts og fotogaver! Hvis du skulle være i tvivl omkring din ordre, så tøv ikke med at giv os et kald på: (+45) 66 14 08 52 eller skriv til os via vores kontaktformular på vores forside.

Hvilke størrelse plakater

Vi har en del forskellige størrelser når det kommer an på vores plakater.
Note: Når der står f.eks. “30×40” så betyder det, at plakaten er 30 centimeter i bredden og 40 centimeter i højden.
På vores webshop har du mulighed for at designe og bestille disse størrelser:

Hvilke design covers er der mulighed for at lave?

Du har mulighed for at lave covers til disse telefoner/tablets:

Hvilke t-shirt størrelser er der?

Som kunde hos os har du i alt 4 muligheder: Small, Medium, Large, X-Large. Under denne tekst kan du se vores størrelsesguide (numrene er i centimeter)

Design covers, men her er en størrelsesguide til vores børne t-shirt, herrer t-shirt og dame t-shirt

Processen

Fra når en kunde bestiller, lad os sige nogle design covers, så får vi det ind som en ordre, kunden får en ordrebekræftelse.
Vi ser på designet, og i de fleste tilfælde er vi ikke i tvivl om hvad kunden har tænkt mens personen har designet sit cover, men i nogle få tilfælde bliver vi nød til at kontakte kunden for at kunne være sikker på, om vi har forstået designet korrekt. Dermed sikre vi os at kunden får det som han/hun ønsker.

Vi ser så på designet, og henter det ned i en bestemt filformat. Vi gør et cover klar og renser det, så vi sikre os for at coveret er helt rent. Vi ligger det ind i vores printer, sætter printeren til at printe kundens design, så går det X antal minutter (kommer an på hvor mange design covers kunden har bestilt), og så er det færdigt. Vi pakker ordren og sender afsted til kunden.

Find os

Find os på disse sociale medier:

 

Nogle få eksempler på vores dagligdag